Aktuelt

Eksamen 22.mai

Utdanningsdirektoratet har besluttet at alle elever i videregående skole som ble berørt av innloggingsproblemene på eksamen 22. mai 2023, får mulighet til å annullere eksamen og få dispensasjon.

Annullering/dispensasjon norsk eksamen 22.mai 2023

Utdanningsdirektoratet har besluttet at alle elever i videregående skole som ble berørt av innloggingsproblemene på eksamen 22. mai 2023, får mulighet til å annullere eksamen og få dispensasjon. Les mer her: https://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/skole-og-opplaring/saksbehandling/dispensasjon-og-annullering/

 

Dispensasjonsvedtaket skal fremgå på vitnemålet. Sensuren går som planlagt. Det betyr at de fleste elevene både vil ha et dispensasjonsvedtak og en eksamenskarakter. Dersom eleven vil ha eksamenskarakteren sin på vitnemålet, må eleven informere skolen om dette så snart resultatet fra sensuren foreligger.

 

Dersom du velger å få karakteren påført kompetansebeviset ditt, må du sende en epost til vosots@skole.rogfk.no med en gang du har fått resultatet i VIS for å gi beskjed om det.

 

For å få dispensasjon og muligheten til å annullere eksamensresultatet, du svare på forms undersøkelsen https://forms.office.com/e/jfu1tz4quL. Fristen for å svare på skjemaet er fredag 02.06.2023 klokken 23.59.

Informasjonsmøte

Vi holder informasjonsmøte for å gi dere utfyllende informasjon om noe er uklart. Tid for møtet er torsdag 1.juni kl 15.00 på skolen i rom 7003 eller på TEAMS https://bit.ly/43jNaRF, Ta med PCen din.

Artikkelliste

Viser 1-10 av 17 artikler, side 1 av 2