Leksehjelp for elever

Tilbudet gjelder for alle som går på ungdomsskolen, videregående skole eller tar voksenundervisning. Leksehjelpen er et samarbeid mellom Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus og Stavanger Røde Kors, der sistnevnte har ansvar for å stille med kvalifiserte leksehjelpere.

På Kulturbiblioteket og i Barne- og ungdomsbiblioteket får du hjelp til leksene enten du er elev i ungdomsskolen, videregående skole, privatist eller elev ved voksenopplæring. 

Å gjøre lekser alene kan være utfordrende. Noen ganger er det godt å få litt hjelp og veiledning. På biblioteket får du hjelp til leksene enten du er elev i ungdomsskolen, videregående skole, privatist eller elev ved voksenopplæring. Tilbudet er åpent fra 11. januar til 2. juni. Det vil ikke være leksehjelp i uke 7 (vinterferie), i påsken, 5. mai og 17. mai. 

60 leksehjelpere

Leksehjelpen drives av over 60 dyktige, trygge, voksne, frivillige leksehjelpere som alle har høyere utdanning. Over 50% av dem er sivilingeniører eller tilsvarende. En stor andel har også samfunnsvitenskapelig bakgrunn. Leksehjelperne kan blant annet hjelpe med gode studieteknikker og metoder for å løse de ulike utfordringene som leksene kan by på. Leksehjelperne har god tid til å hjelpe hver enkelt elev som møter opp. Tilbudet er gratis og åpent for alle fag. 

ELEVER I VIDEREGÅENDE SKOLE, PRIVATISTER SAMT ELEVER PÅ VOKSENOPPLÆRING

Sted: Kulturbiblioteket, 2. etasje
Tid: Mandager til og med torsdager klokka 17.00 - 19.00 
 Generell leksehjelp alle dager.

 Mer informasjon

Del denne artikkelen på: